Privatlivspolitik


Privatlivspolitik

Dit privatliv er en vigtig del af vores forhold til dig. Beskyttelse af dit privatliv er kun en del af vores mission om at skabe et sikkert webmiljø. Når du bruger vores websted, inklusive vores tjenester, forbliver dine oplysninger strengt fortrolige. Bidrag, der ydes på vores blog eller på vores forum, er åbne for offentligt syn; så send venligst ingen personlige oplysninger i din forretning med andre. Vi påtager os intet ansvar for disse handlinger, fordi det er dit eneste ansvar for tilstrækkeligt og sikkert postindhold på vores websted. Vi vil ikke dele, leje eller dele dine oplysninger med tredjepart.

Når du besøger vores websted, indsamler vi tekniske oplysninger om din computer, og hvordan du får adgang til vores websted og analyserer disse oplysninger, f.eks. Internet Protocol (IP) -adresse på din computer, det operativsystem, der bruges af din computer, browseren (f.eks. Chrome, Firefox, Internet Explorer eller anden), som din computer bruger, navnet på din internetudbyder (ISP), den ensartede ressource-locator (URL) på det websted, hvorfra du kommer, og den URL, som du går til, samt bestemte driftsmålinger, f.eks. antallet af gange, du bruger vores websted. Denne generelle information kan bruges til at hjælpe os med bedre at forstå, hvordan vores websted bliver vist og brugt. Vi deler muligvis denne generelle information om vores side med vores forretningspartnere eller offentligheden. F.eks. Deler vi muligvis oplysningerne om antallet af unikke daglige besøgende på vores websted med potentielle samarbejdspartnere eller bruger dem til reklameformål. Disse oplysninger indeholder nogen af ​​dine personlige data, der kan bruges til at kontakte dig eller identificere dig.

Når vi placerer links eller bannere til andre sider på vores websted, skal du være opmærksom på, at vi ikke kontrollerer denne type indhold eller praksis eller fortrolighedspolitikker på disse sider. Vi støtter eller påtager os intet ansvar for fortrolighedspolitikker eller praksis for indsamling af information på andre websteder end administrerede sider LaraClassified.

Vi bruger den højeste tilgængelige sikkerhedsstandard for at beskytte dine identificerbare oplysninger under transit til os. Alle data, der er gemt på vores servere, er beskyttet af en sikker firewall til uautoriseret brug eller aktivitet kan ikke finde sted. Selvom vi bestræber os på at beskytte dine personlige oplysninger mod tab, misbrug eller ændring fra tredjepart, skal du være opmærksom på, at der altid er en risiko for, at lavt tilsigtede formår at finde en måde at forhindre vores sikkerhedssystem eller at internetoverførsler kan være opfanget.

Vi forbeholder os ret til uden varsel at ændre, ændre, tilføje eller fjerne dele af vores privatlivspolitik til enhver tid og fra tid til anden. Disse ændringer vil blive offentliggjort på vores websted. Når du besøger vores websted, accepterer du alle betingelserne i vores privatlivspolitik. Din fortsatte brug af dette websted udgør din fortsatte accept af disse betingelser. Hvis du ikke er enig i betingelserne i vores privatlivspolitik, skal du ophøre med at bruge vores websted.